Liever een handje hulp?

Als je hulp wil bij het bouwen van je bouwkundig zwembad, dan helpen we je graag.

Grondwerk
De bouw van je zwembad begint bij het grondwerk. Denk hierbij aan het gat voor je zwembad, de extra werkruimte, maar zeker ook de voorziening voor je leidingen naar de technische ruimte. Als wij het grondwerk begeleiden wordt er gelet op alle details, zodat je grondwerk perfect in orde is.

Storten van de betonvloer
Als het grondwerk voltooid is wordt het tijd om de betonvloer te storten. Niet heel moeilijk, maar wel een werkje dat ook goed moet gebeuren. Als wij het grondwerk begeleiden, treffen we meteen de juiste voorbereidingen om je betonvloer te storten.

Opbouwen van de polystyreenblokken en plaatsen van de inbouwdelen
Als de betonvloer eenmaal droog en afgewerkt is, wordt het tijd om het zwembad op te bouwen met de bouwblokken. We zorgen ervoor dat je zwembad goed verankerd is aan de betonvloer en een stevig geheel wordt. Zo voorkom je problemen tijdens het volstorten van de wanden.

Aansluiten zwembad en inrichten technische ruimte
Wanneer de zwembadwanden zijn volgestort, gaan we door met het leggen van de zwembadslangen naar de technische ruimte. Daar sluiten we alles aan en testen of alles goed waterdicht is.

Ben je handig en heb je tijd genoeg om een hoop zelf te doen? Dan bespaar je hiermee natuurlijk geld. Wil je liever dat wij de klus voor je klaren, dan hoef je zelf niets te doen. Selecteer tijdens het aanvragen van je offerte welke dingen je zelf wil doen en wat je liever door ons wil laten doen.

Maurice Hermans - verkoopadviseur

Maurice – Verkoopadviseur

Heb je vragen?

Stuur ons een email,
we helpen je graag.